Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Demonstratie met lastoestel in onze demohoek

Een toestel testen in onze demohoek kan plaatsvinden na afspraak. Een afspraak maken is mogelijk via Tel: 03 491 90 90 of info@weld-toorts.be .

........

  • Besparing 50%

P3780 Rode lasvesten OP=OP

Adviesprijs: 79,99  
39,99
(Inclusief BTW) U bespaart: 40,00 (50%)
P3780-X (OP=OP)
In Voorraad
+

Omschrijving

P3780 Rode lasvest verschillende maten beschikbaar van M tot XXL

Herfstopruimactie op de P3780 rode lasvesten. Laatste stuks aan €39.99 incl. btw. 

Sommige vesten vertonen een verkleuring (vaal rood) en staan apart vermeld in de keuzelijst hierboven. Deze kan je aan een extra voordeel prijs aankopen €35.99 incl. btw.

Algemene Kenmerken

• Gedragen over kleding om het lichaam te beschermen tegen spatten en vonken.
• Velcro en drukknopen sluiting. 
• Sluit mooi aan.
• Standaards: BS EN ISO 11611:2007 en Klasse 1.

• Wij raden aan om een maat groter te kopen dan de standaard kledingmaat. Doordat de vest boven de normale kleding gedragen wordt, kan deze in de winter te strak gaan zitten bij een te kleine maat. Het is mogelijk om de vesten te passen in onze winkel te Duffel.

Extra informatie OP=OP actie

Hou er rekening mee dat OP = OP artikelen niet retour gestuurd kunnen worden. 

Dit item wordt niet meer bijbesteld. Wij bieden deze actie ook in de winkel, kan het uitzonderlijk voorkomen dat de verkoop op de webshop en in de winkel samenloopt. Mocht dit het geval zijn, dan brengen wij u meteen op de hoogte en betalen het bedrag van het artikel binnen de werkdag terug.

........