Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Product filter

Persoonlijke Bescherming

Parweld biedt een volledig gamma veiligheidsmaterialen en lasbescherming aan, om de lasser van kop tot teen te beschermen tijdens de laswerken.

De Parweld Lassersvesten

Om je goed te beschermen tegen rondvliegende spatten tijdens het lassen, kan je de Panther lassersvesten boven je dagelijkse kleding dragen. Steeds gemaakt uit kwalitatief en flexibel leder. Dankzij de drukknopen is de lasjas steeds makkelijk aan en uit te doen, maar bevat ook een handig lusje om de lassersvest op te hangen.

Een mooie tegenhanger van onze Panther lassersvest, is de rode Parweld variant. Deze heeft buiten drukknopen, ook nog een velcro sluiting aan het middenstuk.

Lasschorten

Geen zin om een volledige lassersvest te dragen? Dan kan je onze Panther/Parweld lasschorten ook een keer proberen! De lasschort is One-size, waardoor deze door iedereen gedragen kan worden. Makkelijk te verstellen dankzij de riemen rond het middel en de nek.

Parweld Handschoenen

Ons veiligheidsgamma zou niet compleet zijn zonder de juiste las – en werkhandschoenen.
Parweld beschikt over een uitgebreid gamma lashandschoenen, steeds gemaakt uit A-klasse leder, volledige voering en stevig Kevlar stiksel.

Bekijk snel de Parweld handschoenen om ons volledig, uitgebreid assortiment te ontdekken!

Lasschoenen

Een artikel waar we zelf heel erg fier op zijn, is onze Panther lasschoen. Het design is specifiek gemaakt voor de lasser, waardoor deze meer voordelen heeft dan een standaard werkschoen.

Wat maakt de Panther lasschoen zo anders?
Hebt u zelf al eens last gehad van spatten die in de schoenen terecht komen? Moeten de schoenen halsoverkop uitgedaan worden, maar is het steeds een geklungel met de veters? Dankzij de velcro sluiting van onze lasschoenen zijn deze in sneltempo uit. Een zekere must have voor al onze lassers!

Veiligheidsbrillen en lasschermen

Onze veiligheidsbrillen – en lasschermen kunnen voor verschillende doeleinde gebruikt worden. Geef je ogen een goed zicht met de Parweld Sport style veiligheidsbril of de heldere Polycarbonaat lasscherm en nog zoveel meer….