Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Demonstratie met lastoestel in onze demohoek

Een toestel testen in onze demohoek kan enkel plaatsvinden na afspraak. Een afspraak maken is mogelijk via 03 491 90 90 of info@weld-toorts.be .

........

K7000033 ISOJET ISOL NATURE DIPBOX - 250ML

 
32,02
(Inclusief BTW)
K7000033
In Voorraad
+

Omschrijving

Productomschrijving Isojet ISOL Nature Dipbox - 250ml - Geel/Groen

Dit artikel wordt gebruikt voor het reinigen van lasnaden in combinatie met de isojet cleaner 5. Wrijf de borstel samen met de Isojet ISOL Nature over het geoxideerde gedeelte. De onzuiverheden worden meteen verwijderd. Veeg het overtollige product weg met water of een natte doek. Eventueel kan u nadien de lasnaden nog extra reinigen met MCT 800 spray.

De ISOL Nature dipbox is handig in gebruik door de grotere opening bovenaan. U kan het product rechtstreeks uit de dipbox gebruiken. Eventueel kan u het product nadien navullen met de ISOL Nature 1000ml flessen.

Dit product is een biologisch preparaat zonder minerale zuren wat de reinigvloeistof minder agressief maakt. Kies voor de ISOL C (rode vloeistof) indien u zwaardere reinigingswerken wil uitvoeren.

Werking van het product: Bij gebruik van het elektrolyt veranderd de kleur, doordat de gereinigde-oxiden van het werkstuk worden opgenomen door de vloeistof. Absorbeer de elektrolyt zorgvuldig met een absorberende doek, papier, etc.. tot deze volledig weg is. Spoel het werkvlak met water, totdat het water volledig schoon is. Hou er rekening mee dat gemorste elektrolyt op gevoelige gebieden zoals marmer etc, blijvende vlekken kan vormen. Giet niet gebruikte elektrolyt terug in de fles. Gebruik de 250ml vierkante dip box voor standaard applicaties. Voor zwaarder gebruik: verwissel de carbon borstel en maak gebruik van het ISOL C product.

........

Gerelateerde producten