Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Demonstratie met lastoestel in onze demohoek

Een toestel testen in onze demohoek kan enkel plaatsvinden na afspraak. Een afspraak maken is mogelijk via 03 491 90 90 of info@weld-toorts.be .

........

K7000012 ISOJET ISOL C - 1000ML - ROOD

 
41,29
(Inclusief BTW)
K7000012
In Voorraad
+

Omschrijving

Productomschrijving Isojet ISOL C - 1000ml - Rood

Dit artikel wordt gebruikt voor het reinigen van lasnaden in combinatie met de isojet cleaner 5. Wrijf de borstel samen met de Isojet ISOL C over het geoxideerde gedeelte. De onzuiverheden worden meteen verwijderd. Veeg het overtollige product weg met water of een natte doek. Eventueel kan u nadien de lasnaden nog extra reinigen met MCT 800 spray.

Het verschil tussen de Isojet ISOL C (rode vloeistof) en de ISOL Nature (geel-groene vloeistof) is dat de rode vloeistof (isol c) agressiever het oppervlak behandeld dan de isol nature. 

Werking van het product: Dompel de koolborstel onder in de isojet - isol C tot deze volledig doorweekt is. Vooral als de borstel nog nieuw of koud is, kan het even duren voordat deze voldoende bevochtigd is. Verwijder de borstel. Om slijtage van de borstel in de perken te houden, moet deze altijd nat worden gehouden. Na het reinigen van de lasnaad met water afwassen en eventueel extra reinigen met MCT 800 spray.

........

Gerelateerde producten