Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Product filter

Lashelmen & Onderdelen

Het Parweld gamma bevat een uitgebreid assortiment lashelmen. Zowel onze automatische lashelmen, als lashelmen met verse luchttoevoer zijn bij ons terug te vinden. 

Parweld Automatische Lashelm

Eén van onze topproducten binnen dit gamma is de automatische XR936H lashelm met extra groot kijkvenster. Bij onze klanten staat dit product bekend om zijn: fijne, lichte en gebruiksvriendelijke werking. De lashelm met slijpfunctie is zowel beschikbaar in het Grijs (Metallic), Rood, Blauw, met print van een Adelaar (Eagle) of Vlammen (Flame). Bekijk dit topproduct op onze website en ontdek wat de XR936H allemaal te bieden heeft!

Een mooie tegenhanger voor onze XR936H is de XR935H lashelm. Enkel verkrijgbaar in het zwart, maar daarom niet minder knap.

Parweld Lashelm met verse luchttoevoer

De XR926A combineert de XR916H lashelm met een verse luchttoevoer unit. De luchttoevoer unit is bevestigd aan een draagriem die rond het middel gedragen kan worden. De XR926A werkt op een herlaadbare batterij.
Een veilige lashelm, die duidelijke signalen geeft als er iets mis is.
Je kan het product terugvinden op onze webshop met een volledige informatiebrochure!

Parweld Vervangonderdelen Lashelmen

Ben je opzoek naar de vervangonderdelen voor je Parweld lashelm zoals: spatruiten, batterijen of een vervangbare hoofdband? Wij bieden alle producten van onze huidige lashelmen, maar ook van de vorige versies aan in onze webwinkel. Vind je toch een vervangonderdeel niet terug binnen ons gamma? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, dan gaan we samen met jou opzoek naar het juiste product!