Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Retour

Annuleren
Gelieve ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen, indien u het pakket wil annuleren. Onze normale procedure is dat wij het pakketje binnen de 1 à 2 werkdagen naar u opsturen. Van zodra het pakket naar u toegestuurd is kunnen wij op dat moment geen wijzigingen meer aanbrengen. 

Wanneer weet u of het pakket naar u toegestuurd is? U ontvangt van ons steeds een bevestigingsmail waarin staat dat het pakketje verstuurd is.

Retour sturen

Heb je het pakketje goed ontvangen, maar is het item dat je besteld hebt toch niet 100% naar wens? Dan kan je steeds binnen de 14 dagen het pakket naar ons opsturen om:

  • te ruilen voor een ander product / maat
  • Het aankoopbedrag van het artikel terug te krijgen

Wil je graag het artikel terug opsturen?

  • Gelieve ons dan eerst even op de hoogte te brengen, zodat wij u een retournummer kunnen bezorgen. Dit kan telefonisch op het nummer +32 (0)3/491.90.90 of via email: info@weld-toorts.be
  • Zorg ervoor dat het artikel dat teruggestuurd wordt steeds in de originele verpakking zit, zonder schade.
  • Wenst u graag het artikel te ruilen? Van zodra wij het overige item ontvangen hebben en deze gecontroleerd hebben op volledigheid, sturen wij het gewenste artikel terug op.
  • Wenst u graag het aankoopbedrag van het artikel terug? Wij betalen het bedrag binnen de 30 dagen terug. Indien het artikel nog steeds in originele verpakking zit, zonder schade en deze volledig is. 
  • Indien het artikel toch niet compleet zou zijn of indien er duidelijke gebruikssporen zijn, zijn wij genoodzaakt om het bedrag van het artikel terug te storen, wat het artikel op dat moment nog waard is.