Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Coronavrius maatregelen

Vanaf 11 mei zijn volgende maatregelen van toepassing:

Beste klant,

Vanaf maandag 11 mei is onze winkel en demohoek, mits extra maatregelen, opnieuw geopend.
Om dit voor iedereen op een veilige manier te laten verlopen willen wij u vragen om rekening te houden met het volgende:

Algemene maatregelen die van toepassing zijn doorheen het hele bedrijf:

  • Hou voldoende afstand (1.5 meter)
  • Gelieve uw handen te ontsmetten bij het betreden van onze winkel/magazijn. Er is desinfecterende handgel aanwezig aan de in – en uitgangen, alsook aan onze demohoek.
  • Maximaal 30 minuten per klant.
  • Indien u over een mondmasker beschikt, vragen wij u vriendelijk deze te dragen tijdens het bezoek aan onze winkel.

Afhaling / omruilen gasflessen

Het omwisselen van gasflessen kan via de zijdeur van ons magazijn (rechts van gebouw). Gelieve het stopteken te respecteren. Maximaal 1 persoon toegelaten.
Betalen: voorkeur via bancontact of payconiq.

Indien u er zeker van wil zijn dat de gevraagde gasfles (koop of huur) aanwezig is, kan u telefonisch (03 491 90 90) contact opnemen om de beschikbaarheid op te vragen.
Het is steeds mogelijk om een fles te reserveren.

Afhaling goederen / Producties / Herstellingen

Indien mogelijk vragen wij u om vooraf de bestelling door te geven via onze webshop, e-mail (order@weld-toorts.be ) of telefoon 03 491 90 90. Zo hebben wij de kans om de goederen klaar te nemen en hoeft u niet onnodig te wachten.

Bij bestelling van producties (Lastoestellen, TIG toortsen op maat, tussenpakketten,…) geven wij een seintje zodra de goederen klaarstaan voor afhaling.

Afhaling: winkel vooraan (glazen deur).
Om de veiligheid zoveel mogelijk te garanderen is er maximaal 1 klant in de winkel toegelaten.

Betalingen: voorkeur via bancontact of payconiq.

Demonstratie met lastoestel in onze demohoek

Een toestel testen in onze demohoek kan enkel plaatsvinden na afspraak. Een afspraak maken is mogelijk via 03 491 90 90 of info@weld-toorts.be . We vragen om met maximaal 2 personen op de afspraak aanwezig te zijn en het afgesproken uur te respecteren. Indien u over een mondmasker beschikt, vragen wij u vriendelijk deze te dragen tijdens het bezoek. Desinfecterende handgel is aanwezig in onze winkel en demohoek.

Herstellingen binnenbrengen

Herstellingen mogen binnengebracht worden via de zijdeur van ons magazijn (rechts van het gebouw). Gelieve achter het stopteken te wachten om uw en onze veiligheid te garanderen.